Mike Perry slo igjennom med ”The Ocean” som var den tredje mest spilte låten på Spotify i Sverige 2016 og som nå nesten har en halv milliard avspillinger på Spotify.  ”The Ocean” lå på topp 10 i over 20 land, har solgt 6x Platina i Sverige, 3x Platina i Norge, 2x Platina i Finland og platina i Danmark, Australien, Holland, Irland, Italia og Polen samt Gull i Tyskland, Frankrike, Spania og Belgia.  I 2017 har Mike Perry bland annet spilt på Tomorrowland (Belgia), Lollapalooza (Tyskland), Palmesus (Norge), World DJ Festival (Sydkorea) og Summerburst (Sverige).

Lissie elsker Norge og vi elsker Lissie! Nå er hun endelig klar for et norgesbesøk igjen, og i August kommer hun til Fauske.

Fenomenet Ylvis kommer til Gata 18 Helt siden de tok hele nasjonen med storm i tv-programmet «Norges herligste», har brødrene Bård og Vegard Ylvisåker vært selve symbolet på kulturell og musikalsk kvalitet.

Harstadrapperen RSP og Bodøprodusenten Thomax samarbeidet for første gang i 2010, da de laget Nord-Norgeanthemet “Nordaførr” i siste liten før en opptreden på Bodø Hardcore Festival. Siden har de fortsatt å jobbe sammen, og etablert seg som den mest populære nordnorske rapgruppen, med Thomax sin trademark samplebaserte sound og RSP sin energiske vokal.

Ingenting fra Austrått. Bandet som takket nei til MGP-Eurovision Song Contest, og Allsang på grensen var for så vidt heller ikke helt greien for dem. 

Dusty Boots er et 6 manns Country cover-band fra Fauske i Nordland. Bandet har som mål å servere sitt publikum dansbar countrymusikk plukket fra øverste hylle med repertoar som består av slagere fra bl.a. Garth Brooks, Alan Jackson, Tanya Tucker, Travis Tritt, Vince Gill, Tim McGraw, Shanaia Twain osv.

Marius Melua er Marius Skjerve Staulen (34) fra Bodø. Han har produsert musikk i en årrekke, innen flere forskjellige sjangre. Nå lager han elektronisk popmusikk for alle som vil høre. Den foreløpig siste singelen heter “Alle de andre”, og til sammen er låtene hans strømmet mer enn tre millioner ganger i Spotify.

Vidar André Grødset Mohaugen , best kjent under artistnavnet Vidar Villa, er en norsk musiker og sanger fra Skedsmokorset. Han er kjent for norskspråklige festlåter som «One Night Stand» og «Herregud». I 2017 hadde låtene hans over 27 millioner strømminger på nett, og han var en av deltakerne i Melodi Grand Prix 2018 med låten «Moren din».

Med sin hyllest til Björn Rosenstrøm, tar Glove Sex Guys deg med på en reise gjennom et vakkert univers bestående av fengende lyrikk, sprudlende toner og endeløs allsang.

Violet Road er et norsk band fra Kåfjord som består av brødre-kvartetten Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg fra Kåfjord, samt Kjetil Holmstad-Solberg fra Andøya. I 2015 oppkalte Kåfjord kommune en parsell av E6 mellom Nomedal og Trollvik etter bandet.

Amerikaneren Adam Douglas har for lengst etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene det norske publikummet har sett.

Halvdan Sivertsen er utvilsomt en av Norges fremste artister og etter manges mening landets beste entertainer. 

Det har allerede gått seks år siden donkeyboy kom som en pop eksplosjon inn i rampelyset, i fargerike dresser og med udiskutable hits i bagasjen

 

Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere, og hun er en formidabel liveartist.

Den nordnorske popsensasjonen Kajander tok hele Norge med storm da han slapp sin første singel «E du den du vil vær?» 

Trekløveret Håvard, Vegard og Aleksander byr på Allsang, hopping og dansing så vel som ettertanke og velskrevne tekster om nordnorsk natur og hverdagslig streben.

Doom- og Stonerduoen Hellavator er bandet du kommer til å huske når du har sett det. Med en vegg av lyd og en innstilling som tilsier at det ikke finnes en morgendag, er Hellavator en opplevelse fra begynnelse til slutt.

Chris & Chris er et musikk prosjekt som startet tidlig i 2013. Chris Hunt er opprinnelig fra Essex, England og er en etablert DJ som er ekstremt teknisk dyktig og er anerkjent i det Norske klubbmiljøet.

Sponsorer

Generalsponsorer

Hovedsponsorer

Samarbeidspartnere

Lukk meny