Seeb er en produksjonsduo som bor og jobber i Norge, og skaper moderne musikk som elsket og nytes av millioner av mennesker over hele verden.

Seeb, hvis navn består av initialene til Simen Eriksrud og Espen Berg, utgav sin første remix våren 2015, og lenge hadde de et Hype Machine # 1 spor med deres friske take på Kieszas «Cut Me Loose». Dette var første gang verden hørte deres varemerke som er bygd på vokal tweaks og en særegen sound.. Sporet ble raskt fulgt av en remix av Shawn Mendes ‘»Stitches», før de droppet sin massive mashup av Mike Posners «I Took A Pill In Ibiza».

Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat» høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som har over 200 millioner strømminger.

Den ellevte januar 2019 slapp Minor Majority «Napkin Poetry» – bandets første album på ti år. Dette markeres med en omfattende norgesturné i januar, februar og mars.

Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «(In That) Premature Way», og ikke minst «Supergirl», var Minor Majority med på å definere det første musikalske tiåret i det nye millenniet her til lands. Eller som vokalist Pål Angelskår så kledelig beskjedent sa det i intervju med Norsk på Spotify: «Vi er et ganske stillferdig rockeband som var så heldige å treffe den musikalske tidsånden på begynnelsen av 2000-tallet.»

Di Derre spikret seg inn i norske hjerter på 90tallet med låter som «Jenter» og «Rumba med Gunn (1-2-3)»

Et comback i 2013 senere spiller de stadig flere utsolgte konserter og setter stadig publikumsrekorder

Med vokalist Jo Nesbø i spissen er det duket for en helaften med allsang, fest og moro.

Ingenting fra Austrått. Bandet som takket nei til MGP-Eurovision Song Contest, og Allsang på grensen var for så vidt heller ikke helt greien for dem. 

Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latisden siste året. Bokutgivelse -med påfølgende bokbadturne, samarbeid med old school-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet. I fjor begynte sagaen om «Glasshuset», Joddskis første album spilt inn hjemme i Bodø.

I februar kom den Halvdan Sivertsen-samplende «Gata».

Vidar André Grødset Mohaugen , best kjent under artistnavnet Vidar Villa, er en norsk musiker og sanger fra Skedsmokorset. Han er kjent for norskspråklige festlåter som «One Night Stand» og «Herregud». I 2017 hadde låtene hans over 27 millioner strømminger på nett, og han var en av deltakerne i Melodi Grand Prix 2018 med låten «Moren din».

Plumbo er fra før kjent for slagere som «Bade naken», «Ting på Gli» «Møkkamann» og «Ola Nordmann».
Katalogen av egenskrevet musikk er blitt solid, noe som er upåaktet med tanke på at bandet startet opp som et rent coverlåt band.

Plumbo er et rutinert liveband, med bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk». Pur spilleglede, scene entusiasme og allsang, hører med på konsertene.
Bandets Facebookside har mer enn 45000 følgere, og fansen kommuniserer enorm begeistring for bandets konserter.

JENNY BERGGREN OF

90 tallet`s Ace of base til Gata 2019.

Som en signatur i bookingen av artister til Gata kommer i år selveste toner fra Ace of base til fylle festivalområdet. Vi har som mål å ha værtfall en 90 talls artist på plakaten , i år blir Jenny Bergren fra Ace of base som kommer. Ace of base herjet hitlistene på 90 tallet med hiter som «All thats she wants» «Wheel of Fortune» «The sign» beautiful life og mange mange flere

Med TEKNISK ETAT får du et velsmurt band som består av durkdrevne musikere. Gutta brukes også mye som frilansere i forskjellige bandkonstellasjoner, samt musikalske prosjekter og oppsettinger.
Men når gutta ønsker å dyrke sine egne favoritter møtes de som – TEKNISK ETAT. 

 Vi kan garantere et humørfylt og teknisk vidunderlig band, -som KUN får strålende omtaler for sine konserter over hele landet.


Med over 30 millioner avspillinger på Spotify og en platinaselgende låt i repertoaret har du
garantert hørt en Kevin Boine låt! Endelig kommer han til Fauske for å servere hits som ”Kom
Til Finnmark” og ”Drømmeland”. Etter at han var med i norske talenter i 2015 har karrieren
hans skutt i været og han lover et eksplosivt show med både nye låter og gamle hits på
scenen.

Publiners er fra Brønnøysund i Nordland. Gjennom mange år på veien og på det døende FM-nettet har de markert seg som et band å regne med. Mange konserter landet rundt, og mange radiospilte låter. Både liveopptredener og utgivelser har høstet gode kritikker.

Høsten 1963 kom fire unge Fauskegutter sammen og dannet gruppa THE ARROWS med drømmen om å bli popstjerner. Erik Sundby, sologitar, Torstein Leirvik, rytmegitar, Geir Mortensen, bassgitar og Nils-Ole Steinbakk, trommer startet ivrig ut inspirert av instrumentalgruppen The Shadows. 

Unni Wilhelmsen reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med gitarene og de selvskrevne låtene og spiller for folk. Hun spiller på bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano. Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter eller coverversjoner av sanger Unni har hengt seg opp i. Repertoaret består for tiden av både norske og engelske tekster, gamle og nye låter, og hun veksler mellom coverlåter av bl.a Joni Mitchell, Lillebjørn Nilsen, Di Derre, Paul Simon, Dum Dum Boys, Sheryl Crow og Mary Chapin Carpenter.

Jomindo er en av Bodøs mest hardtarbeidende DJs. Etter å ha spilt på det som er av utesteder i Bodø i tillegg til Oppturfestivalen. Der han spiller hovedscenen i år. Er han nå klar til å erobre Melenci. Jomindo, eller Jørgen Mindrum som er hans fødselsnavn bruker god tid på settene sine og spiller mye dansbar god musikk. Her blir det svettegarranti.

Sponsorer

Generalsponsorer

Hovedsponsorer

Samarbeidspartnere

Lukk meny